VI. Art Festival Prague 3.

Csehország, Prága - 2015. július 15-19.

Hajó, kalap, tánc

Délelőtt az első utunk a kikötőbe vezetett, ahol egy sétahajóra volt jegyünk. Amíg vártunk, használtuk a nálunk lévő technikát, aminek néhány száz vicces kép lett az eredménye. A hajó hangja 6 nyelven mesélt nekünk Prágáról, ami a Moldva felől is szép város...

A délután ismét a táncé volt. Egy felvonulással kezdtünk a turistákkal teli belvárosban, amit egy kicsit meg is nyújtottunk. A szervezők egy rövid bemutatkozást kértek a menetben, de annyira belejöttünk, hogy visszakanyarodtunk a térre, és többször is magunkra vontuk a néhány száz, pillanatok alatt összeverődő turista figyelmét, akik a látottak után nem voltak hálátlanok... :)

Rövid pihenő után a Rudolfinum előtti téren felállított színpadon adtuk a fesztivál záró műsorszámát, amit a helyszínen megtekintett Szesztai Dávid, Magyarország Prágai Nagykövetségének tanácsosa is. A délutáni jókedvünket sikerült megőriznünk, így - a közönség, a tanácsos úr és a táncosok véleménye szerint is - nagyon jó hangulatú műsorral köszöntünk el a fesztiváltól és Prágától.

Már csak 1 nap, és 1 beszámoló van hátra...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lap tetejére

 

ENGLISH